diumenge, 29 de juliol del 2007

Publicitat desconcertant o hilarant?





A la bústia de casa hi he recollit la guia gratuïta de telèfons i serveis QDQ i un anunci m’ha cridat l’atenció. És del Govern de les Illes Balears i fa referència a les línies del metro i del ferrocarril. La línia del ferrocarril és la que m’ha sorprès. Per dos motius, un perquè el tren, si l’anunci no menteix, ja no arriba o no arribarà a Sa Pobla ni a Manacor, l’altre, perquè un ramal nou, entre Consell i Binissalem , parteix o partirà cap a Petra i el tren, passat Sineu i abans d’arribar a Petra, fa o farà parada a dues noves estacions i se n’ha suprimit o se’n suprimirà una. Les dues estacions noves són la de “Sant” i la de “Joan”. L’estació suprimida o a suprimir és la de “Sant Joan”. Ja són ganes de fer volar coloms!. Aquest ramal nou, segons l’esquema dibuixat, fa o farà desaparèixer el ramal que, en direcció a Manacor, partia des d’Inca. Vaja amortització ràpida!
És possible que vagi errat amb la meva interpretació de l’itinerari esquemàtic o, com és més que probable, l’anunci ha sortit esgarrat i ningú ha reparat les errades comeses. Esperem que la factura d’aquest anunci no es pagui mentre subsisteixi l’itinerari irreal. O és demanar massa?

1 comentari:

Unknown ha dit...

Des de Sant Joan:

Ara mateix partiré a veure si ha passat res de nou a l'estacioneta, més bé un pujador-baixador, que tenim a tres quilòmetres del poble...

Climent